میخوام یه معادله ساده رو برات بگم

محصول + گیمیفیکیشن = فروش بیشتر

قبلش بیا بهت بگم

گیمیفیکیشن یا بازی پردازی یعنی چی ؟

بازی‌پردازی یا همون گیمیفیکیشن به زبون ساده یعنی یک چیزی رو که خارج از دنیای بازی‌هاست شبیه بازی کنیم تا جذابیت زیادی داشته باشه و بتونه کاربر رو درگیر خودش کنه.

حالا این چیز می‌تونه یه سایت یا اپلیکیشن باشه یا یه محصول فیزیکی یا حتی بازی‌وارسازی فرآیندهای کاری

بزار یه مثال برات بزنم

فرض کنیم

شما تولیدکننده نوشت‌افزار هستید. یه عالمه دفترهای مختلف توی بازار هست که عمده تفاوتشون به طرح روی جلد و نهایتا جنس کاغذ و نحوه صحافی‌شون برمی‌گرده. اگه شما یه دفتر نقاشی به مشتری‌تون بدید که فرزندش رو درگیر یک بازی جذاب مداد و کاغذی کنه و در عین انجام بازی مهارت‌های اونو افزایش بده، قطعا اونو خوشحال کردید!

یا مثلا بیاید این کار رو در قالب یه مسابقه سریالی معمایی اجرا کنید که لازمه اون برای شرکت‌کننده‌ها داشتن دفترهای متنوع شما باشه؟

در واقع فرقی نمیکنه محصول شما چی باشه

مخاطب یا مشتری شما قراره بازی کنه

به بیان دیگه

مخاطب شما درگیر بازی‌ای می‌شه که ما براش طراحی کردیم؛ چون ما ویژگی‌های پرسونای مشتری‌تون رو در نظر گرفتیم و این محصول رو طوری تغییر دادیم که برای اون دسته مخاطب جذاب باشه.

اگه تولیدکننده تنقلات برای کودکان هستید، این محصولات می‌تونن برای بچه‌ها دنیای جذابی رو ایجاد کنن که ساعت‌ها با شخصیت‌ها و معماها و قصه‌های بینشون درگیر بشن. اگه ناشر هستید و کتاب تولید می‌کنید، اگه یخچال و ماشین لباسشویی و لوازم خونگی تولید می‌کنید، اگه پوشاک و کفش تولید می‌کنید… می‌دونم براتون تصورش سخته که چطوری می‌شه همچین محصولاتی رو بازی‌پردازی کرد!

شما یه محصول به ما تحویل میدید

ما بهتون یه محصول بازی وار شده تحویل میدیم

خب بزار بهت چند تا نمونه نشون بدم

اینا چندتا از پروژه های انجام شده ما

حالت دوم اینه که ما از صفر

براتون یه محصول بازی وار طراحی می کنیم

اگر میخوای تو هم

بازی رو وارد کسب و کارت بکنی